Kovács Fotó

Ballag már a ...

Tablófényképezés

Kedves végzősök!

Minden osztálynak kérésére előzetes bemutatásra megbeszélésre van lehetőség saját iskolájában, egy előre egyeztetett időpontban.

A megbeszélésre a kollégánk nem csak a különböző taplóképeket és portré mintákat visz ki, hanem lehetőségeket ötleteket (min. 50db) tablókészítési mintát.

A fényképezés időpontját, telefonon egyeztetés alapján tűzük ki, ami lehet délelőtt vagy délután is. A képeket műteremmel kitelepülve készítjük el. Lehetőség van helyben különleges – baráti-, csoport-, vicces-, igazolvány képek készítésére is.

A fényképezést követő napokban, minden képet kontakt lapon, megrendelőlappal együtt, személyenként beborítékolva juttatjuk el.

Nincs kötelező csomagunk. Mindenki saját maga választhatja ki milyen méretű képekre és hányra van szüksége. Minden egyes választott képet retusálunk. Igény szerint fekete-fehér, színes, vagy barnított árnyalatban készítjük el.

A kis kontakt képeket a megrendelőlapokkal együtt az azonosítás miatt minden esetben visszakérjük, majd a kész képekkel együtt vissza fogjuk küldeni, hiszen így bármikor a későbbiek folyamán lehetőség van a további rendelésre.

Az osztályoknak a tabló szerkesztéséhez szükség esetén ötleteket tudunk adni. Vállaljuk a tablók megszerkesztését, kinyomtatását keretezését.

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. A böngészéssel elfogadja ezt.