Kovács Fotó

Ha eljön a nagy nap...

Kedves ifjú pár!

Az esküvő napja életetek egy legfontosabb, legszebb állomása. Ehhez segítünk mi a meghitt pillanatokat megörökíteni, tudásunkkal, technikai hátterünkkel és 1986 óta megszerzett tapasztalatunkkal, hogy majdan dédunokáitok is nézegethessék albumotokat, fényképeiteket.

A fényképezés számos lehetőségei közül választhattok. Parki–, szabadtéri fényképezés, műtermi, beállított, az eseményekről készült riportképek vagy akár a készülődéstől a lakodalom legjaváig készítünk felvételeket.

Különleges ajánlatunk, az esküvő után minden képet veletek együtt átnézve kiválaszthatjátok, mely képek kerüljenek retusálva a fotókönyvetekbe illetve lehetőséget mutatunk, amivel a vendégeiteknek tudtok kedveskedni.

Minden kiválasztott felvételt, utómunka követ: retusálás, szín és egyéb korrekciók megfelelő képkivágás, és igény szerint háttércsere.

Képeiteket az album mellé még dvd-n is megkaphatjátok.

Az árak minden egyes esetben a megrendelő igényeihez alakítva, személyes megbeszélés tárgyát képezik.

Az üzletünkben, Marcaliban a Sport u. 1. szám alatt (autóbusz pályaudvarral szemben) mindent megnézhettek és így eldönthetitek, hogy ti milyen könyvet, albumot szeretnétek.

A személyes találkozás azért is elengedhetetlen számunkra, mert már ismerősként találkozhattok a fényképésszel a nagy napon, illetve minden egyes felmerülő kérdést megbeszélhetünk és ötleteiteket, kéréseiteket itt már előre átbeszélhetjük.

Köszönjük, hogy megtiszteltél bennünket!

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. A böngészéssel elfogadja ezt.